OMAKOTITALOJEN HOMEVAURIOIDEN KORJAUKSET TARJOAA TAMPEREEN PIENRAKENNUS

Yhteystiedot

Home on ikävä ongelma, jolla voi olla vakavia terveydellisiä seurauksia. Se havaitaan usein epämiellyttävänä hajuna kodin tiloissa tai rakenteiden näkyvänä värinmuutoksena esimerkiksi harmaaksi tai ruskeaksi. Homevaurioiden korjaus onkin olennainen osa talosi kunnossapitoa.


Homeesta eroon pääseminen vaatii ammattilaisen apua. Tampereen Pienrakennus tekee kartoitukset ja homevaurioiden korjaukset turvallisin ja kestävin ratkaisuin!

Homevaurion korjaus

Tampereen Pienrakennus tekee pientalojen uudisrakentamisen, sisäremonttien ja peruskorjausten lisäksi homevaurioiden korjausta ja kartoitusta. 


Korjaukset tehdään aina kohteesta tehdyn mikrobivauriokartoituksen pohjalta. Kartoituksen pohjalta määritellään vaurion laajuus, syy, mahdolliset homeitiöt sekä menetelmät niiden poistamiseksi. 


Homevaurioita syntyy yleensä vesivahingon, rakennusvirheen tai puutteellisen ilmanvaihdon seurauksena, mikäli lämpötila on otollinen. Kun mikrobivauriokartoitus on tehty ja homevaurio ja sen syy havaittu, teemme kohteeseen asianmukaisen vaurio- tai peruskorjauksen.


Homevaurion paikantamisen ja havaitsemisen jälkeen vaurioitunut tila eristetään muista asuintiloista. Homeinen tila alipaineistetaan, jolloin homeitiöt eivät pääse kulkeutumaan kiinteistön muihin tiloihin. Vaurioituneet rakenteet puretaan, eristeet poistetaan ja kohde imuroidaan hepasuodattimella varustetulla imurilla. Rakenteet, jotka eivät vaadi purkamista, desinfioidaan tai otsonoidaan. 


Huolehdimme aina työturvallisuudesta ja varaudumme homeisen tilan korjaukseen asianmukaisin suojavarustein. Kun homevaurioiden korjaus on valmis, tiloissa voidaan taas oleskella levollisin mielin.