TAMPEREEN PIENRAKENNUS HOITAA KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Yhteystiedot

Harkitsetko unelmiesi saunan tai kylpyhuoneen toteuttamista? Kukapa ei olisi unelmoinut luksustasoisesta kotikylpylästä oman tuvan puitteissa. Laadukkaan kylpyhuone- tai saunaremontin avulla tästäkin haaveesta voidaan tehdä totta!


Tampereen Pienrakennus rakentaa sinulle haaveitasi vastaavan saunan tai kotikylpylän Tampereella ja lähialueilla. Oli kyseessä sitten vanhan kohteen remontointi tai uudiskohteen toteutus, meiltä löytyy vuosien kokemus molemmista. Anna siis meidän toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremonttisi!

Korkealaatuinen saunaremontti takaa rentouttavat saunahetket

Unelmiesi sauna vaatii arvoisensa toteutuksen. Vuosien kokemus hyvän saunan suunnittelusta ja toteutuksesta takaa sen, että uudessa saunassasi kelpaa löylytellä vielä vuosienkin kuluttua. Saunan suunnittelu voi olla haasteellista ja varsinkin ahtaat tilat luovat omat haasteensa käytännöllisen ja toimivan kokonaisuuden luomisessa. Siksi kannattaakin turvautua alan ammattilaisen apuun!

Hyvin tehty kylpyhuoneremontti kestää ja näyttää hyvältä

Viimeisen päälle toteutettu kylpyhuone tuo ripauksen luksusta arjen keskelle. Kylpyhuoneen ulkonäön lisäksi projektissa on tärkeää ottaa huomioon sen toimivuus ja kestävyys – kun esimerkiksi vesieristykset on tehnyt alan ammattilainen, vältytään mahdollisilta ongelmilta tulevaisuudessa. Toimivan ja kompaktin toteutuksen takana on hyvin suunniteltu kokonaisuus, joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin kuluttua.